zaterdag 4 december 2010

MC1 krijgt cadeautjes!

Zaterdag 4 december 2010 DIO/Bedum MC1 - Sudosa-Desto MC1 0-4 08-25 11-25 09-25 18-25
Klik hier voor alle foto's

04122010-DIO-Bedum-Sudosa Desto C1 0-4 023.jpgNa een weekend rust mochten de meiden van Sudosa-Desto MC1 vandaag naar het mooie Bedum om te spelen tegen DIO MC1, de nummer 10 van de ranglijst. In de 1e wedstrijd van het seizoen was DIO ook de tegenstander en toen werd makkelijk met 4-0 gewonnen.

Iedereen was aanwezig en fit. Coach Koos gaf in de voorbespreking aan dat de meiden niet te makkelijk moesten gaan denken en vanaf het begin scherp moesten zijn. Kirsten en Femke waren tijdens de voorbespreking helemaal in de wolken, ze bleken kaarten te hebben voor een concert van kleuter Justin Biebel. Voor straf gingen deze 2 meiden eerst met het hoofd in de sneeuw!

Sudosa begon sterk en met goed spel werd een snelle voorsprong genomen. DIO verdedigde wel goed, maar kon aanvallend niet op tegen onze meiden. De 1e set werd met 25-8 binnen gehaald. Ook de 2e set verliep goed. DIO bleef een paar punten bij, waarna de meiden van Sudosa weer snel afstand namen. Eindstand 2e set: 25-11.

In de 3e set nam DIO brutaal een kleine voorsprong. Maar al snel verdween deze als sneeuw voor de zon en Sudosa liep snel en verdiend uit. Met 25-9 werd de 3e set in de tas gestopt. In de 4e set liep het iets minder.
Concentratieverlies? Gedachten bij die ene kleuter (JB)? Denken aan een grote liefde? Niemand kon op dat moment de oorzaak aangeven. Maar uiteindelijk won Sudosa de 4e set met 25-18 en de wedstrijd dus met 4-0.
Weer 5 belangrijke punten erbij in de race om de 1e plaats. Ondertussen was MC2 aan het spelen tegen TFM/DOK, C2 verloor helaas na een 2-0 voorsprong de wedstrijd met 2-3. Belangrijk voor C1 was de uitslag van de wedstrijd De Bevers – Kangeroe. Zondagmorgen zagen we op internet een 3-2 staan voor De Bevers! Hierdoor is Sudosa C1 weer 2 punten uitgelopen op de concurrentie. Zaterdag staat om 09.00 uur de onderlinge wedstrijd tegen MC2 op het programma in De Timp. Bent u benieuwd hoe dit zal eindigen? Kom dan gezellig langs om de meiden aan te moedigen!