zaterdag 1 oktober 2011

Meisjes B1 wint ook 2e ontmoeting met Sudosa B2

Na een week van hard trainen, veel praten over hoe we met elkaar omgaan (iets durven zeggen en accepteren, elkaar helpen) speelde Sudosa B1 hun eerste eigen thuiswedstrijd om 10.30 uur. Tegenstander was net als afgelopen zaterdag Sudosa MB2 door de vreemde planning van de Nevobo. MB2 was natuurlijk gebrand om het beter te doen dan de vorige wedstrijd die in een 4-0 eindigde voor MB1. voorafgaande aan de wedstrijd gingen beide teams persoonlijk en als team op de gevoelige plaat van Antoon Kuper, waarvoor onze hartelijke dank namens beide teams.

Photo & Video Sharing by SmugMugPhoto & Video Sharing by SmugMug

In de 3e set was het MB2 die extra gas gaf en het MB1 heel lastig maakte. Scorend was MB2 deze set veel beter en MB1 maakte teveel fouten. Vooral de verdediging van MB1 stond vaak niet op de juiste plaats ondanks de gemaakte afspraken en tja, dan krijg je de ballen om je oren. De coaches Hanna & Koos lieten de meiden duidelijk weten dat ze echt een stapje harder moesten werken en elkaar meer moesten gaan aansturen en aanspreken op bepaalde dingen. Maar helaas kon MB1 het tij niet keren en zo won MB2 verdiend de 3e set met 25-22 en trok de stand naar 1-2.
Photo & Video Sharing by SmugMug

In de 4e set lieten de meiden van MB1 toch zien dat ze op dit moment net even iets meer in huis hebben. Coach Wim van MB2 probeerde met wissels het ritme van MB1 te breken, maar dat lukte niet. MB1 was aanvallend de betere in de 4e set en trok met 25-15 de set naar zich toe. Toch een mooie 3-1 overwinning op een team met veel mogelijkheden. Door deze 2e overwinning nestelt Mb1 zich op een 2e plaats na 2 speelronden in de B-Topklasse achter TFM/DOK die hun beide wedstrijden met 4-0 wist te winnen.

Komend weekend gaan de meiden naar Hardenberg. Daar staat de wedstrijd tegen Captains Kangeroe op het programma. De wedstrijd begint om 13.00 uur in Sporthal De Meet.

Uitslagen Ronde 2 - 1 oktober
0-4 De Hypotheekgroep Flash B2 - De Hypotheekgroep Flash B1 (11-25, 13-25, 20-25, 17-25)
0-4 Dalen B1 - TFM/DOL B1 (19-25, 20-25, 15-25, 12-25)
3-2 De Bevers B1 - Impala B1 (25-15, 15-25, 25-13, 19-25, 15-11)
2-3 Captains ***Kangeroe B1 - De Meeuwen B1 (25-14, 20-25, 17-25, 16-25, 15-08)
3-1 Sudosa-Desto B1 - Sudosa-Desto B2 (25-18, 25-16, 22-25, 25-15)