zondag 21 november 2010

MC1 bindt ook Kangeroe aan de zegekar!

Foto's van de wedstrijd.

Na de mooie overwinning van het afgelopen weekend tegen De Bevers moest nu gespeeld worden tegen Afbouw Rheeze Kangeroe MC1. Zij staan op een mooie 2e plaats, maar dit was voor hun een eerste echte krachtmeting met de top-3 van de MC-topklasse.

Na wat onvriendelijkheden op het gastenboek van Kangeroe tegenover MC1 van Sudosa waren onze meiden gebrand om te winnen tegen Kangeroe. Van te voren werd afgesproken dat we er vol tegenaan zouden gaan en alles wilden hebben. Geen bal op de grond zonder deze aangeraakt te hebben. Aldus coach Koos!

Met Femke en Miriam aan de kant begonnen de andere 6 meiden aan de 1e set. Vreemd, we hadden toch een afspraak? Waarom vallen er dan 3 ballen zomaar in het veld? Time-out dan maar! De meiden even op scherp zetten en herinneren aan de gemaakte afspraken. Dit liep niet helemaal lekker daarna en bij een 1-5 stand werd Sanne gewisseld voor Miriam. Sudosa trok hierna de stand snel gelijk en bouwde direct een voorsprong op.
Deze werd niet meer uit handen gegeven. Bij 22-11 kwam Sanne weer terug in het veld en Sudosa won de 1e set verdiend en dik met 25-13.
20 november 2010 Sudosa-Desto MC1 - Kangeroe MC1 4-0 (45).jpg
In de 2e set gingen de meiden vrolijk verder met scoren. Soms was een mooie opslag van Kangeroe even lastig, maar al snel kreeg men deze onder controle. Met 25-11 werd deze set ook eenvoudig gewonnen en stonden de meiden met 2-0 voor. In de 3e set kwamen Femke & Miriam in het veld voor Kirsten en Anouk. De beide teams maakten er een leuke set van en het ging lang gelijk op. Halverwege de set kwamen Kirsten en Anouk weer terug in het veld. Hierna nam Kangeroe een brutale voorsprong van 22-17. Femke kwam aan opslag en was volgens ons een beetje boos. De ene na de andere vernietigende opslag vloog uit haar handen en ze serveerde ons gewoon naar een 25-22 setwinst.
20 november 2010 Sudosa-Desto MC1 - Kangeroe MC1 4-0 (49).jpg

In de 4e set mocht Kangeroe serveren, Sudosa pakte direct de side-out. De boosheid bij Femke was nog niet verdwenen en ze serveerde ons daarna na een 9-0 voorsprong! Bij 17-5 dacht Sudosa de set al binnen te hebben en verloren de meiden ietwat de concentratie. Hierdoor kon Kangeroe steeds dichterbij komen en maakten onze meiden het onnodig spannend. Maar gelukkig werd op tijd alles recht gezet en met 25-19 pakte C1 de 4e set.
20 november 2010 Sudosa-Desto MC1 - Kangeroe MC1 4-0 (91).jpg

Meisjes C2 pakte een mooie overwinning op de meiden van Emmen, alleen de 3e set was spannend.
De wedstrijden van zaterdag 20 november 2010:
Emmen'95 MC1 - Sudosa-Desto MC2 0-4
Flash/Veendam MC1 - Impala MC1 0-4
De Hypotheekgroep Flash MC1 - DIO/Bedum MC1 4-0
TFM/DOK MC1 - De Bevers MC1 0-4
Sudosa-Desto MC1 - Afbouw Rheeze Kangeroe MC1 4-0

De stand in de MC-topklasse is nu als volgt:
1. Sudosa MC1 8 – 37
2. Impala 8 – 30
3. Afb.R Kangeroe 8 – 29
4. De Bevers 6 – 26
5. Sudosa MC2 8 – 23

Komend weekend zijn beide teams vrij. Zaterdag 4 december speelt MC2 thuis tegen TFM/DOK en moet MC1 een uitwedstrijd spelen in Bedum tegen DIO C1. Gezien de stand moeten deze wedstrijden voor beide teams een overwinning opleveren!

Ow ja, wij onthouden u natuurlijk niet de verrassende kleine weetjes van MC1:
-Sarah vergeet nog wel eens iets, nu was het de tas met shirtjes. Hierdoor werd papa Jaap uit bed gebeld en die moest (met het haar recht op zijn hoofd) de shirts brengen. Dit wordt weer een week extra afwassen Sarah!
- Kirsten na ongeveer 6 aanwijzingen eindelijk weet waar “in de hoek” zich bevindt.
- De meiden hebben lootjes getrokken voor Sinterklaas / Sinterkerst of zo. Deze loting is ongeveer 18 keer over gedaan omdat Lisa en Anouk elke keer hun eigen lootje trokken.
- We vragen ons nog steeds af waarom Femke zo boos was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten