maandag 15 november 2010

Meisjes C1 wint ook 2e topper binnen 8 dagen!

Koos van Delden

Het was een spannende middag voor de meiden en de trainers / coaches van MC1. In Lemelerveld stond namelijk de topper tegen De Bevers op het programma. Deze meiden hadden net als MC1 nog maar één setje verloren deze competitie en in de voorbereiding had Sudosa nog van hen verloren.

Coach Koos kon er helaas niet bij zijn maar had in coach Jaap een uitstekende vervanger gevonden. Vanaf het begin was duidelijk dat beide teams niet wilden verliezen. Er werd gevochten voor elk punt en de teams deden niets voor elkaar onder. De eindstand van de 1e set laat dit ook duidelijk zien: 24-26 voor Sudosa!
In de 2e set was De Bevers net iets sterker en trok met 25-22 de stand in sets weer gelijk.

De meiden van Sudosa zetten de schouders er weer onder en wisten met zeer goed spel de meiden van De Bevers onder druk te houden. Met 25-17 werd deze set vrij makkelijk binnen gehaald. In de 4e set kwam De Bevers weer goed terug en trok weer de stand gelijk naar 2-2 met een 25-21 setwinst.

Een beslissende 5e set moest uitmaken wie de virtuele koploper zou worden met de minste verliespunten.
Iedereen ging er nog eens goed voor zitten en bekeek de 5e set met veel spanning. Het was uiteindelijk Sudosa die met 15-13 de beslissende set wist te pakken en dus de wedstrijd won met 3-2. Een blik op de klok liet zien dat de meiden gewoon bijna 2 en half uur op het veld hebben gestaan. Dit is uitzonderlijk voor een wedstrijd in de C’s, maar het zegt wel iets over de spirit die de beide teams hebben laten zien.

Complimenten voor beide teams. Na zo’n wedstrijd is er eigenlijk geen verliezen. Sudosa blijft netjes aan kop staan en krijgt volgende week de huidige nr. 2 op bezoek, de Kangeroe’s uit Hardenberg. Deze wedstrijd begint om 09.00 uur in De Timp. C1 zal proberen hier de volle 5 punten te gaan pakken!

De stand na 13 november 2010:
1. Sudosa MC1 7 – 32
2. Kangeroe 7 – 29
3. Impala 7 – 25
4. De Bevers 5 – 21
5. Sudosa MC2 7 – 18

Geen opmerkingen:

Een reactie posten