zaterdag 3 maart 2012

Meiden doen wat ze moeten doen, 5 punten pakken

MB1 speelde tegen een laagvlieger. De Bevers MB1 staan ergens rond de 9e plaats en thuis was makkelijk met 4-0 gewonnen. MB1 miste een aantal meiden. Kirsten mag nog steeds niet spelen, Diona was aan het sneeuwpoppen maken en Iris schitterde op het PVT te Assen. Positief was het bericht van Sanne die vandaag 2 sets mocht spelen, dat gaat weer de goede kant op gelukkig. Leonie en Femke waren bereid mee te gaan met ons, daarvoor dank.
Om half 3 gingen de meiden van start. Coach Koos miste de eerste paar punten vanwege het tapen van een enkel van een speelster van MA1, maar daarna was alle aandacht weer aanwezig. Sudosa had in de 1e set geen tegenstand en walste met 25-10 over De Bevers heen. In de 2e set begon De Bevers meer te verdedigen en hierdoor ontstonden er direct een paar heel lange rally’s en het was goed om te zien dat aan beide kanten hard werd gewerkt. Geconcentreerd werd ook de 2e set gewonnen, het werd 25-15.
In de 3e set was Sudosa duidelijk de betere ploeg, vooral aan het net. Ook met de serve werden veel punten gemaakt en zo wonnen de Asser meiden de set met 25-12. Hierna ging Leonie er vandoor, ze werd laagvliegend vervoerd naar Sleen voor de wedstrijd van D5 die ook personele problemen had. Dan de 4e set, aan het begin wat concentratie problemen en pas vanaf 8-8 kon Sudosa een gaatje slaan. Deze werd gelukkig netjes vastgehouden en ging ook de 4e set naar Sudosa met 25-18 en was er ook hier een 4-0 winst.
Komend weekend speelt MC1 vrijdag om 18.30 uur tegen Impala in Leek. MB1 speelt zaterdagochtend om 10.30 uur tegen Captains*** Kangeroe uit Hardenberg.

2012-03-03 Stand Sudosa-Desto MB1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten