vrijdag 29 oktober 2010

Meisjes C1 gaat uit eten en wordt verliefd!

02102010-mm95-SD_0-4-14.jpg
Woensdag was het tijd voor iets anders. Even geen training maar gezellig met elkaar uit eten bij de plaatselijke pizzeria te Assen. Sanne had netjes gereserveerd en afgesproken was om uiterlijk 17.55 uur op het pleintje voor de pizzeria aanwezig te zijn (volgens mail van Sanne).
En wie kwam er te laat? Juist, de aanvoerdster zelf met haar gevolg.

We hadden een mooi plekkie toegewezen gekregen en kregen iets te drinken. En dan natuurlijk een lastige keuze: welke pizza ga ik nemen. Maar al snel was iedereen eruit en kon de serveerster de bestelling opnemen. Hierna vroegen de meiden hoe coach Koos over hun dacht. D.w.z., Wat zijn op dit moment de sterke punten en de punten waaraan de meiden moeten werken. Een lastige vraag voor iemand die vakantie heeft. Maar goed, even later vertelde Koos wat hij er van vond.
Ineens was tijdens het gesprek de aandacht bij de meiden ineens weg! Wat nu, werd er gedacht. Nou……..ineens was daar die knappe ober die langs liep! De meiden waren direct helemaal van slag. Zo’n knappe jongen die hier los rondloopt? Dat kon toch niet. Snel werden alle camera’s te voorschijn gehaald en had deze jongen geen leven meer.
Sudosa-Desto MC1 uiteten
Maar goed, even later stond het eten op tafel en konden we echt genieten van een heerlijke maaltijd. Toen dit op was, wilden de meiden natuurlijk nog een ijsje. En wie bracht de ijskaart? Juist, die enen ober. Weer waren de meiden helemaal van slag. Koos werd gevraagd te regelen of de meiden met hem op de foto mochten. Dit was volgens de serveerster geen probleem!

In dit stukje moet ik even iets rectificeren: het blijkt dat Sanne helemaal geen 2 toilettassen heeft. Ze heeft er maar één op dit moment. Alleen heeft deze wel een stroomaansluiting voor de style-tang en de krultang en zit er een wastafel in.
Verder viel vanavond het volgende op:
- Miriam heel bang was dat haar pizza weg zou lopen. Ze had de pizza met bord en al middels haar
vork aan de tafel vast gestoken.
- Kirsten er in eens heel volwassen uitziet volgens Sarah. Zou dit komen door haar nieuwe look?
- Lisa van haar pizza af wilde. Tijdens het snijden vlogen de stukken op de borden van de anderen.
- Sarah toch stiekem een vriendje heeft (al ontkent ze in alle toonaarden).
- Merit niet op de foto wilde, ze telkens wegkroop achter haar handen.
- Anouk heel boos kan kijken.

Aan het einde van de avond kwam de (intussen beroemde) ober er niet onderuit. Het hele team ging met hem op de foto. Er was zelfs iemand die trots zei: “hij sloeg een arm om me heen!!!!!!” Volgens mij heeft deze speelster niet kunnen slapen van verliefdheid. Hoop dat ze dit weekend weer normaal kan denken en goed kan spelen.
Al met al was het een geslaagde avond voor het team. Ik denk dat dit nog wel herhaald gaat worden, alleen wordt de locatie eerst verkend. Knappe obers zijn dan niet toegestaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten