zondag 10 oktober 2010

Meisjes C1 laat ook TFM/DOK kansloos

GESCHREVEN DOOR KOOS VAN DELDEN

Voor Meisjes C1 is het op dit moment zaak de concentratie hoog te houden en proberen alle wedstrijden met een zo groot mogelijk verschil te gaan winnen. De eerste 2 wedstrijden gingen heel makkelijk met 4-0 naar de meiden van C1 en zaterdag was TFM/DOK de tegenstander van ons.

Na de voorbespreking gingen de meiden trots inspelen in hun nieuwe inspeelshirts (zie bericht hierover op de site) en inslaan. Al snel bleek dat wij meer lengte op het veld brachten en meer kracht. Tja, nu maar laten zien in de wedstrijd………..

De meiden gingen goed van start. TFM/DOK had moeite met onze goede serve en aanval. Sudosa liep snel uit naar een mooie voorsprong van 11-4 en hield deze netjes vast. Met 25-9 werd deze 1e set gewonnen. In de 2e set kwamen we snel achter te staan door concentratieverlies. En dit is dus waar C1 dit seizoen voor moet oppassen! Maar al snel werd een 1-5 achterstand weer omgedraaid naar een voorsprong. Sudosa kwam niet meer in gevaar en won ook deze 2e set: 25-14.

In de 3e set ging alles hel soepel. De serve was goed en onze verdediging stond heel sterk te spelen. Hierdoor konden de spelverdeelsters lekker de ballen richting de aanvalsters spelen die er lekker op los konden meppen. Onze meiden wonnen deze set met overmacht: 25-8. In de 4e set liep het iets moeizamer. Dok wist een tijdje bij te blijven, maar moest toch de strijd opgeven op een duur. Sudosa verzilverde het 1e matchpoint direct en pakte met 25-17 de laatste set.

Door deze 4-0 winst blijven de meiden zonder setverlies bovenaan staan in de stand. Concurrent De Bevers liet een setje liggen tegen De Meeuwen, Impala wist wel de volle winst te pakken. Volgende week gaan de meiden om 16.00 uur op bezoek in Veendam bij Flash MC1. Gezien de stand moet ook dit geen probleem opleveren voor de meiden van Sudosa. Tja, de bal is rond…………